Ediţia a XI-a a Festivalului Intercultural ProEtnica 2013


Municipiul Sighişoara împreună cu Universitatea Babeș-Bolyai Școala Doctorală de Relaţii Internationale şi Studii de Securitate, şi Centrul Educaţional Interetnic pentru Tineret anunţa că mâine 29 august începe Ediţia a XI-a a Festivalului Intercultural ProEtnica 2013.

Cu acestă ocazie porţile cetăţii Sighişoarene se deschid tuturor celor care vor să se bucure alături de noi de spectacolele celor peste 800 de participanţi din partea celor 20 de minorități etnice: ucrainieni, turci, tătari, slovaci,sărbi, ruteni, ruși lipoveni, romi, polonezi, maghiari, macedoneni, italieni, greci, germani, evrei, croați, cehi, bulgari, armeni, albanezi, precum  români si aromâni din România care vor sustine un numar de 45 de spectacole care au loc pe scena principala si un numar de 30 de specatcole sustinute pe scena interactivă și de concertele extraordinare ale formaţiilor Desperado, Role (Rock progresiv maghiar), Zuralia Orchestra şi Ina cu Fanfara de la Cozmeşti încăntand publicul pe parcursul celor patru zile ale Festivalului Intercultural.

Vă aşteptăm să petrecem împreună acest sfârşit de vară la cel mai important punct de întâlnire al comunităţilor etnoculturale din România, la sărbătoarea multiculturalismului.

Organizatori: Municipiului Sighişoara,Universitatea Babeş Bolyai, Centrul Educaţional Interetnic pentru Tineret

Finanţatori: Ministerul Culturii,Departamentul pentru Relaţii Interetnice al Guvernului României şi Ambasada R. F. Germania din Bucureşti.

Parteneri Media:

Televiziuni: TVR, Sighişoara TV

Radio: Radio România Internaţional, Radio România Actualităţi, Radio România Cultural, Radio Târgu Mureş, Radio Son.

Presă: Observatorul Cultural, Hermannstädter Zeitung, Zi de Zi, Jurnalul Sighişoara Reporter, Punctul, Academia Caţavencu, Transilvania Bussines, AJ SM ER Europa 21, Gândul

Publicaţii online: DordeDuca.ro, resurse-tineret.ro, sighisoara-freelance.ro, casamea.ro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s